top of page

Metsoniemen varauskalenteri

Oheisesta kalenterista näet varaustilanteemme.

  • VARATTU: kannattaa kuitenkin varmistaa varaustilanne sillä koira- ja kissapaikkoja on useita, jotka eivät välttämättä näy kalenterissa.  

  • TÄYNNÄ: kaikki paikkamme ovat todellakin sitovasti täynnä. Toivottavasti löydät jonkun toisen ajankohdan.

  • PÄIVÄN OLLESSA TYHJÄ: hoitopaikka on mahdollista varata, soita ja kysy tarkemmin.

  • Juvan ja Kuopion varaustilanteet ovat merkattu erikseen sijainnin mukaisesti.

Koirapaikkoja on JUVALLA 5-8 (katsomme määrän aina tapauskohtaisesti), siten pystymme tarjoamaan yksilöllistä hoitoa koirasi luonteen ja tavat huomioiden. Aremmilla tai yksin viihtyvillä koirilla on aina mahdollisuus myös omaan tilaan ja rauhaan. Koirat ovat laumahoidossa, joten on tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta, että hoitoon tulevat koirat ovat sosiaalisia.

Kissojen hotellihuoneita meillä on 3 kappaletta, sekä upea aidattu terassi. Kissojen lukumäärä on tapauskohtaista, sillä samassa taloudessa asuvat voidaan sijoittaa samaan huoneeseen. Joten kannattaa kysyä tarkemmin, kalenteri ei aina kerro kaikkea.

Hoitopaikat KUOPIOSSA ovat ainoastaan pikkukoirille 3-5 koiraa (katsomme määrän kuitenkin aina tapauskohtaisesti), siten pystymme tarjoamaan yksilöllistä hoitoa koirasi luonteen ja tavat huomioiden. Aremmilla tai yksin viihtyvillä koirilla on aina mahdollisuus myös omaan tilaan ja rauhaan. Koirat ovat laumahoidossa, joten on tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta, että hoitoon tulevat koirat ovat sosiaalisia.

Metsoniemen koira- ja kissahotelli
Juvalla   ja Kuopiossa 
- ihan paras hoitopaikka lemmikillesi!

koirakoti logo.png
bottom of page