top of page

Ystävät ihanat, nyt on sitten viitä vaille valmis kissojenolkkari. Enää vain ovi paikoilleen ja tila on valmis. Olkkarista löytyy riippusilta, huoneen ympäri menevät kulkureitit ja ikkunan edessä tilava paikka mistä voi seurailla lintuja ja oraviakin. Myös oviaukon yläpuolella on paikka, missä voi seurailla koirakodin elämää.

Miukulan hoitohuoneetkin on tilavat, joista löytyy kiipeilypuut ja piilopaikat . On ikkuna, josta näkee ulos. Kissolla on mahdollisuus myös ulkoiluun isollalla katetulla terassilla kiipeilypuineen. Kun kissat on hoidossa, ne hoidetaan omistajan ohjeiden mukaan. Lääkitykset onnistuu, on ollut diabetes kissakin hoidossa. Kun kissojen kanssa viettää aikaa ja antaa niiden omaan tahtiin tulla tutustumaan, niin eipä vie kauakaan kun ovat valmiit vaikka leikkimään ja tulee paijattavaksi. Turkinhoito ja vaikka kynsien leikkaus, on myös mahdollista tehdä hoitojakson aikana sovittaessa.

Tässä tilassa onnistuu myös sellaisen koiran hoitojakso, joka ei halua syystä tai toisesta olla muiden koirien kanssa. Ja jos perheessä on kissa ja koira, niin tila on oiva paikka myös heidän hoitoon yhdessä. Mikäs sen kivempaa olla hoidossa kuin tutun kaverin kanssa.

Tervetuloa siis meille Miukulaan viettämpään stressitöntä ja virikkeelistä lomaa. Otan myös kissoja päivähoitoon ja käyn vaikka kotonasi hoitamassa kissasi. Kaikki on mahdollista, mikä vain on kissallesi paras vaihtoehto.Metsoniemen koira- ja kissahotelli
Juvalla   ja Kuopiossa 
- ihan paras hoitopaikka lemmikillesi!

koirakoti logo.png
bottom of page