top of page
IMG-20221111-WA0013.jpg

Koirahotelli Kuopiossa
avaa ovensa
tammikuussa 2023!

Häkitön pienten koirien hotelli Kuopiossa

Kuopiossa sijaitseva Metsoniemen koirahotelli on pienten koirien täysihoitola. Koirat elävät normaalin arjen keskellä laumahoidossa, ammattitaitoinen pieneläinhoitaja on paikalla 24/7.

 

Laumahoidossa on tärkeää, että koirat ovat sosiaalisia, sillä meillä ei häkkejä ole. Otamme hoitoon kerralla vain muutaman koiran, ja tämä takaakin yksilöllisen hoidon, jolloin aikaa jää kaikkien koirien rapsutuksille.

Koiria ulkoilutetaan kauniissa Kallaveden maisemissa sekä metsälenkeillä, aina koirien omat tarpeet huomioiden. Aidatussa piihassamme koirat voivat jaloitella, peuhata, leikkiä ja tehdä vaikka tarpeensa.

Toimimme tilauksesta Kuopion koirahotellissa ja siksi onkin tärkeää, että sovimme koirasi tuonti- ja hakuajat  etukäteen.

Laitamme aina väliaikatietoja ja kuvia lemmikkisi kuulumisista, näin pysyt ajantasalla miten meillä sujuu ja oma lomailunne sujuu vailla koirahuolia.

Pirjo
eläintenhoitaja

Olen Pirjo ja asustelen kahta taloa mieheni  Vesan kanssa  Juvalla Jukajärven rannalla sekä Kuopiossa omakotitalossa, kahden koiran (villakoira ja andalusian rottakoira) ja yhden kissan kanssa.   Eläimet tuovat elämäämme sisältöä sekä vilinää ja vilskettä.


Ajatus ammatinvalinnastani tuli siitä, että joutuisin viemään koirani loman ajaksi häkkihoitolaan, ajatus ahdisti minua. Silloin päätin kuunnella sisäistä paloani ja ryhtyä opiskelemaan alaa. Olenkin suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon Ylä-Savon ammattipistossa, josta valmistuin 05/2020.  Hoitokoirille on myös mahdollisuus hoidon aikana tilata trimmauksen, pesun, harjauksen tai kynsien leikkauksen. 

Olemme koirieni kanssa harrastaneet agilitya ja nose workia, joten koirien aktivointiinkin  löytyy tietotaitoa. Pitkät lenkit metsäautoteillä ovat rakkain harrastuksemme pari kertaa päivässä.

Eläinten hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja stressitön loma koiralle ja kissalle on jokaisen eläimen etuoikeus.

 

Kurikista Kuopion koirahotelliin:

Pikkukoirille tilauksesta toimiva hotelli 

Kuopion Koirahotelli toimii ainoastaan tilauksesta, joten on usein selkeämpää, että soitat ja kysyt tilanteestamme. Varauskalenteriimme merkkaamme ylös molempien kohteidemme tilanteen, mutta aina on varminta tarkastaa tilanne puhelimitse.

Tilaa Kuopiossa on vain 3-5 pikkukoiralle, joten kannattaa tehdä varaus jo ajoissa (tutustuthan kuitenkin peruutusehtoihimme).

Kysy myös trimmaus- ja muista hoitopalveluistamme!

Metsoniemen koira- ja kissahotelli
Juvalla   ja Kuopiossa 
- ihan paras hoitopaikka lemmikillesi!

koirakoti logo.png
bottom of page