IMG-20221111-WA0013.jpg

Koirakoti nyt myös Kuopiossa!

 On tärkeää, että koiran ensikokemus hoitoon tulosta on mahdollisimman rauhallinen ja stressitön. Ja siksi pyrimmekin vähentämään rauhattomuutta sillä, että jätät koirasi hetkeksi autoon odottamaan. Laadimme hoitosopimuksen ja muut asiat kuntoon, sen jälkeen keskitymme koiraasi.

Kun haemme koirasi autosta, niin minä Pirjo lähden käyttämään koiraasi pienellä lenkillä, jonka aikana lähdette pois, ilman sen kummempia hyvästelyjä.   

Lenkin jälkeen me tutustumme paikkoihin ja uusiin koirakavereihin ihan rauhassa.

Sovimme koirasi tuonti- ja hakuajat  etukäteen, joustamme parhaamme mukaan sinun aikatauluasi myötäillen.

Laitamme myös väliaikatietoja ja kuvia lemmikkisi kuulumisista, näin pysyt ajantasalla miten meillä sujuu.

Tästä alkaa koirasi huippuloma!

Olen Pirjo ja asustelen mieheni  Vesan kanssa täällä Juvalla Jukajärven rannalla neljän koiran (kolme villakoiraa ja andalusian rottakoira) ja yhden kissan kanssa.   Eläimet tuovat elämäämme sisältöä sekä vilinää ja vilskettä.


Ajatus ammatinvalinnastani tuli siitä, että joutuisin viemään koirani loman ajaksi häkkihoitolaan, ajatus ahdisti minua. Silloin päätin kuunnella sisäistä paloani ja ryhtyä opiskelemaan alaa. Olenkin suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon Ylä-Savon ammattipistossa, josta valmistuin 05/2020.  Hoitokoirille on myös mahdollisuus hoidon aikana tilata trimmauksen, pesun, harjauksen tai kynsien leikkauksen. 

Olemme koirieni kanssa harrastaneet agilitya ja nose workia, joten koirien aktivointiinkin  löytyy tietotaitoa. Pitkät lenkit metsäautoteillä ovat rakkain harrastuksemme pari kertaa päivässä.

Eläinten hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja stressitön loma koiralle ja kissalle on jokaisen eläimen etuoikeus.

 

Kissoille on tarjolla kolme  hotellihuonetta, Miukula joka on kissojen presidensviitti (huimat 16m²) ja kaksi erillistä perustason sviittiä Miu (3.2m²) ja Mau (3.7m²). Sviiteistä löytyvät kiipeilypuut, piilopaikat ja runsaasti aktiviteettejä.

Ulkoterassille (10m²) pääsee luukun kautta ja siellä ovat myös kiipeilypuut ja piilopaikat. Terassi on oiva paikka seurailla lintuja ja muuta luonnon tarjoamaa virikettä.

Kissat ovat usein kulinaristeja ja heillä on omat suosikki ruokansa, joten on hyvä ottaa omat ruuat mukaan. Toki voimme tarjota kissalle ruoan myös hoitolan puolesta mikäli niin ennakkoon sovitaan.

Jos kuitenkaan hoitola ei ole syystä tai toisesta sopiva hoitopaikka kissallesi, on myös mahdollista saada hoitaja käymään kotonasi kissaa hoitamassa.

Laitamme myös väliaikatietoja ja kuvia lkissasi kuulumisista, näin pysyt ajantasalla miten meillä täällä oikein sujuu.

 

Soita ja sovitaan

paras vaihtoehto teille.

Kissojen
oma hotelli

Pirjo
eläintenhoitaja

Koiran
häkitön hoitola

Kurikista Kuopion koirahotelliin:

"Tämähän on erittäin hurmaava paikka, taidan jäädä tänne itsekin lomalle. Kun menin hakemaan koiraa, hän kävi iloisesti  tervehtimässä ja juoksi takaisin Pirjon luo. Näin ole koskaan käynyt muissa hoitoloissa,  yleensä hän haluaa kiireesti autoomme."

Koiramme aloittaa iloisen vinkumisen jo autossa, kun käännytään kohti Metsoniemeä. Mikäs sen kivempaa, kun tietää, että varmasti viihtyvät Metsoniemessä. 

 Ei missään ole niin hyviä tiloja kissoilla kun Metsoniemessä. Uskaltaakohan tätä mainostaa kavereille, muuten omat kissani eivät mahdu

hoitoon.

Metsoniemessä on kokoajan seuraa, rapsutuksia ja kainaloon pääsee aina jos ikävä yllättää. Nukkumaankin pääsee vaikka Pirjon viereen. 

Yhteistyökumppaneitamme:

Mainostoimisto 

Visual Tuike

logo va.jpg

Valokuvaaja

Tuija Pukka

tuijapukka photography.png

Majoituspalvelu

Tahko Apartments

Tahkoapartments_logo_footer_edited.png

Tassut Kartalla

logo (1).png

Lemmikkitarvikkeet ja -ruoat WILLI

willi.jpg

Henkistä hyvinvointia

Aurinkokallio

logo.png

Hyvinvointivalmennusta

Lupausten portaat

cropped-logo.jpg

Mainos/ohjelmatoimisto

VS idea

cropped-vs-idea-png-300x100.png

Metsoniemen koirakoti ja kissahotelli
Juvalla    
- paras hoitopaikka lemmikillesi!

koirakoti logo.png